Despre noi

Povestea noastra incepe acum 15 ani, moment in care am intrat pe piata semineelor din Romania. Acum ne mandrim cu cei peste 11000 de clienti multumiti in fiecare an, peste 150 de seminee montate anual si un stoc mare de peste 9000 produse.

 

Telul nostru este de a avea clienti multumiti pe termen lung  prin oferirea unor produse si servicii de inalta calitate, de aceea in spatele site-ului se afla o echipa de persoane responsabile, disponibile in a oferi ajutor si bine instruite in domeniul semineelor si a cosurilor de fum.

 

Deoarece un semineu reprezinta o investie serioasa pe care o facem odata in viata este important ca materialele folosite pentru executia acestuia sa aiba durata mare de viata si sa corespunda unor standarde de inalta calitate. De aceea venim in ajutorul clientilor nostri cu solutii complete in ceea ce priveste alegerea focarului, a cosului de fum, a materialelor de executie pentru semineu cat si a  unor echipe de mesteri dedicati si priceputi in executarea de seminee.

 

Mai mult de atat, pentru persoanele carora spatiul sau bugetul nu le permite amplasarea unui semineu clasic (pe lemne) le oferim varianta de a achizitiona direct din stoc bioseminee sau seminee electrice pentru o ambianta placuta.

 

Apeleaza la noi si te vom ajuta in primul rand cu o consultanta gratuita. Iti garantam ca vei fi pe deplin multumit de serviciile 

noastre si anume: sevicii de garantie pentru focare, termoseminee si sobe de 5 ani de zile si transport gratuit in judetul Timis, atat in Timisoara cat si in orase invecinate (Lugoj, Faget, Jimbolia, Recas etc.)

 

Te invitam in vizualizarea magazinul nostru online pentru alegerea unui semineu care sa ofere siguranta si confort familiei tale!