Gratare WEBER

Set Gratar pe gaz Weber Q1000 - Gri + husa mica +

36.9 cm
68.6 cm
42 cm
43 X 32 cm
Gaz
2.49 kW
1
Aceste gratare sunt prevazute cu aprindere piezo-electrica, care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
12.2 kg
Gri/Negru
Otel, Fonta, Aluminiu
Weber
Gratarele portabile moderne sunt prevazute cu: sistem de aprindere rapida, suport din picioruse de fibra din sticla invelita in nylon rezistenta la temperaturi ridicate rezistent, buton pentru reglaj debit de gaz si grill de fonta usor de curatat si de inlocuit.
Gratar portabil
Picioruse din fibra de sticla invelita in nylon rezistenta la temperaturi ridicate
Nu
1
Sistem de aprindere, tava curatare amovibila capac cu maner, buton pentru reglaj debit de gaz si furtun cu regulator de gaz.
1
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Pachet
59.7 x 68.6 x 52.1 cm
Gratarul e confectionat din otel cu aluminiu, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Variante pe diferite culori, de gratare pe gaz Weber, modelul Q1000 Gri este un produs portabil cu dimensiuni reduse, pentru un transport cat mai usor, dar tot odata ofera o suprafata decenta pentru gatit. Capacul cu inchidere etansa pentru a pastra temperatura cat mai bine, oferind astfel temperatura optima pentru gatit. Ideal pentru a iti testa retetele gustoase pe grill in balcon la bloc, camping sau oriunde doresti tu. Atentie!!! Butelia de gaz nu este inclusa, se comanda separat.
Pret
2605, 00 Lei
Cantitate