Sunt ideale pentru inlocuirea semineelor traditionale si se pot racorda la reteaua de gaze naturale sau la LPG. Sunt usor de intretinut si de utilizat deoarece nu necesita cos de fum. Produse certificate, elegante, cu design modern, deschidere mare si flacara adevarata.

De ce sa optezi pentru un semineu pe GAZ/GPL?

Semineul pe gaz o alegere ideala si alternativa perfecta a clasicului semineu pe lemne. De ce? Pentru ca poate fi amplasat cu usurinta in orice tip de locuinta, chiar si la apartament, datorita evacuarii concentrice, precum la centralele termice. Acestea functioneaza pe baza de gaz de la retea sau imbuteliat (GPL). 

Aspect simplu si elegant cu design modern ce se integreaza cu usurinta in orice tip de amenajare interioara. In plus, au o constructie simpla si o vedere larga asupra focului. Utilizatorul poate alege modul de amplasarea a sticlei - pe drept, pe colt, 3 laturi. 

Nu necesita curatare, deoarece in timpul arderii nu rezulta praf sau cenusa. Au ardere cu flacara adevarata, si sunt prietenoase cu mediul inconjurator prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

Infrumuseteaza semineul pe gaz cu lemne ceramice sau pietre decorative, fiind mai asemanator cu traditionalul semineu pe lemne.

Alegand un semineu pe gaz te bucuri de confort maxim, fiind un dispozitiv automatizat, usor de folosind, iar stingerea/aprinderea se face din telecomanda de la buton. 


 

In plus, mai multe beneficii

Certificat de siguranta - inchidere ermetica ce prezinta de obicei cel mai inalt standard de siguranta si sistem care stopeaza alimentarea si opreste functionarea semineului pe gaz, in cazul unor scurgeri de gaz. 

Caldura controlata - utilizatorul tine sub control tempearatura de ardere si stingere a semineului pe gaz, si un plus de economie. 

Semineul pe gaz este prevazut cu un sistem de control asupra inaltimii flacarilor, si anume Metrik Maxitrol.

Selectarea combustibilului - poti alege tipul de combusibil, gaz natural de la retea sau GPL. 

In plus, detine un sistem de siguranta prin ionizare, ce asigura combustia gazului in situatiile in care nu este suficient aer in interiorul semineului. 

Gama noastra de seminee pe gaz beneficiaza de certificat de siguranta si ofera garantia faptului ca au fost testate in cele mai restrictive centre de testare din Europa. 

Varietate de modele de semineu pe gaz sau soba pe gaz la un pret competitiv!