Seminee electrice

Frode Ash Grey semineu electric gri

Semineu electric ieftin si de calitate, pentru colt . Din lemn de MDF si dimensiuni mici. Un produs economic si modern.
Semineu electric ieftin si de calitate, pentru colt . Din lemn de MDF si dimensiuni mici. Un produs economic si modern.
Imbracaminte (MDF)
Negru/ Gri
LED 3D
TAGU
88.5 cm
98.9 cm
28 Kg
Metal, MDF
25 cm
Incalzire, timer, afisaj digital, telecomanda
1500 W
220
37 mp
2
Usor de asamblat. Tehnologie 3D PowerFlame. 5 trepte de luminozitate.
2 ani
Semineul electric Frode Ash Grey are un deisgn elegant si modern, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere, oferind un aspect special intregii locuinte! Acesta este compus dintr-o masca exterioara din MDF, de culoare gri cenusiu, si un ecran electric cu tehnologie LED cu flacara decorativa si busteni iluminati, cu un consum de energie foarte redus, mai mic decat al unui bec obisnuit atunci cand este folosit fara functia de incalzire. Semineul are in dotare si o aeroterma care poate incalzi incaperi cu o suprafata de pana la 37 mp, iar datorita termostatului inteligent si a temporizatorului integrat, mentine confortul termic si evita risipa de energie.
Pret Vechi 2100 lei
1649, 00 Lei
Cantitate

Descopera beneficiile tehnologiei avansate cu modelele de seminee electrice 3D!
Progresul tehnologic realizat in domeniul termicelor din ultima perioada a permis fabricarea unor modele inovative de seminee cu focare, ideale pentru caminul dumneavoastra! Intreaga gama de dispozitive termice sunt importate de la producatori renumiti pe piata termicelor si recunoscuti la nivel international!
Oferind confort in utilizare prin intermediul telecomenzii, timerului, afisajului reglabil si termostatului, semineele electrice sunt si mai accesibile datorita unor reduceri de care pot beneficia in anumite cazuri.
Reprezinta o alternativa perfecta la semineul traditional pe lemne, fiind o varianta mult mai usor de utilizat, mult mai eficienta si compacta, fapt ce-i permite incorporarea in perete, pe colt sau in orice loc din incapere. Mai mult, semineul electric va scapa si de grija deranjului si reziduurilor, fiind un dispozitiv care nu functioneaza pe baza de combustibil lemnos, ci prin intermediul energiei electrice, imbunatatind totodata intregul design al incaperii datorita tehnologiei ultra-realistice si aspectului modernist!