Termeni si conditii

Introducere:

Prezentul site este detinut in legalitate de SC PEFOC SRL, cu sediul in Sibiu, Calea Surii Mici nr 68, jud Sibiu. Nr. de inregistrare la Registrul Comertului este J32/1494/2006, CIF RO19110365.

Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte si nu ne asumam responsabilitatea pentru orice eroare functionala aparuta din cauza acesteia.

 

Marca inregistrata:

Denumirea comerciala Timisoara Seminee si sigla aferenta este marca inregistrata a SC Pefoc, detinatorul tuturor informatiilor, continutului, imaginilor si a intregului design al site-ului. Acestea nu pot fi copiate sau reproduse fara acordul in scris a SC Pefoc. Toate drepturile sunt rezervate de Pefoc SRL.

 

Prelucrare date:

SC Pefoc este operator de date cu caracter personal doar in scopul eliberarii facturilor si expedierii produselor. SC Pefoc nu va distribui informatiile cu caracter personal catre terte persoane sau companii.

 

Contact:

Semnalarea oricarei probleme sau neconformitati se face la nr de telefon 0741 167 929, persoana de contact Beniamin Prodea, sau pe adresa noastra de email contact@pefoc.ro.

Suntem nerabdatori sa aflam impresiile si parerile clientilor, precum si poze ale lucrarii efectuate, de aceea vom raspunde oficial la orice email in termen de 48 de ore.

Clientul confirma ca a citit si incuviintat termenii si conditiile descrise mai sus. Comanda propriu zisa indica acceptarea automata si neconditionata a acestora.

 

Echipa Timisoara Seminee