Cosurile de fum din inox pe care le comercializam prezinta o garantie ridicata oferita de producatori. Sunt o solutie ideala pentru evacuare a gazelor arse provenite de la dispozitive de incalzire pe combustibil solid, lichid sau gazos, la preturi avantajoase, mai ieftine decat hornul standard.

Daca iti doresti sa achizitionezi un kit cos de fum din inox dar nu stii cum sa faci alegerea potrivita, in catalogul nostru poti regasi o gama generoasa de produse de calitate superiora si care prezinta specificatii esentiale pentru un cos de fum profesional. Acestea prezinta optiune de racordare la diverse sisteme de incalzire precum seminee, centrale termice pe lemne/gaz sau sobe, si garanteaza un proces optim de evacuare a gazelor arse din sursa termica, beneficiind de un pret de achizitie atractiv si transport asigurat in Timisoara si imprejurimi.

 

 

 

Alege varianta ideala din oferta bogata de produse de pe site-ul nostru si ai parte de o serie de beneficii cheie, cum ar fi:

 

Flexibilitate ridicata

Datorita procesului mai facil de proiectare a cosurilor de fum din inox, acestea prezinta un montaj facil si o mentenanta simpla. Poti alege varianta potrivita si care sa asigure buna functionare a dispozitivului tau termic tinand cont de diametrul necesar si spatiul de amplasare, iar punerea in functiune se va face in doar cativa pasi simpli atat la casa, cat si intr-un spatiu industrial sau turistic (casa de vacanta, pensiune, cabana) cu respectarea distantei precizate pentru amplasarea hornului pe exteriorul cladirii.

 

Alternativa economica

 

 

Deoarece sunt sisteme de dimensiuni mai mici si cu o greutate redusa, cosurile de fum din inox contribuie la o evacuare a gazelor arse din dispozitivele termice cu un cost mai scazut. Procesul de punere in functiune se face in mod simplu si rapid, iar investitia aferenta materialelor de constructie necesare in cazul unui cos de fum traditional zidit este automat scoasa din calcul.

Cand vine vorba de montajul kitului de cos de fum din inox sfatul nostru este sa apelezi la serviciile unui mester profesionist si cu experienta dovedita, astfel incat sa ai garantia ca acesta este efectuat in conformitate cu standardele de siguranta si reglementarile aflate in vigoare, dar si cu respectarea normelor de securitate si sanatate in munca. In plus este de preferat sa pui accent si pe calitatea produsului ales si sa achizitionezi de la producatori de renume pe piata termica, pentru a avea parte de un sistem rezistent si cu o durata lunga de viata.

 

Garantie atractiva

 

Alegand un cos de fum din inox de pe site-ul nostru beneficiezi de o garantie generoasa direct de la producator. Opteaza pentru modelul ideal pentru caminul tau din varietatea mare de dimensiuni, configuratii, design-uri, cu sau fara deviere a traseului de fum si cu un montaj rapid si simplu!

 

Siguranta in utilizare

 

 

Datorita materialelor de inalta calitate si durabile din care sunt proiectate, cosurile de fum din inox dovedesc o rezistenta mare la socuri termice, umiditate sau coroziune chimica, avand o functionalitate impecabila si o etanseitate optima!

 

Utilizare multipla

 

Sistemele de cos de fum din inox sunt produse versatile in ceea ce priveste metodele de racordare, avand posibilitate de racordare in mod facil atat la dispozitive termice care utilizeaza combustibil solid, cat si la cele care functioneaza pe combustibil lichid sau gazos. Functioneaza optim fie ca sunt utilizate in regim uscat, cat si umed (supuse la condens), fiind disponibile pentru achizitie in doua game importante: cosuri de fum din inox cu perete dublu si cosuri de fum din inox neizolate! Poti opta pentru modelul potrivit din seria generoasa de diametre interioare cuprinse intre fi 80 si fi 170 sau poti alege sisteme vopsite electrostatic la exterior si care prezinta o tehnica inovativa de imbinare!


 

Pretul total pe care il presupune un kit cos de fum din inox profesional

Atunci cand stabilim costurile finale ale unui cos de fum din inox profesional trebuie luati in considerare anumiti factori decisivi cum ar fi inaltimea sistemului, diametrul, dar si elementele componente pentru instalarea corespunzatoare: prinderi, coliere, coturi, treceri prin acoperis, racorduri. Un alt aspect ce ar putea influenta pretul final este desigur calitatea inoxului folosit in fabricarea cosului de fum, precum si grosimea, izolatia, configuratia sau tehnica de prindere. 

Alege un produs durabil si care garanteaza o eficienta ridicata din multimea de modele de cosuri de fum din inox prezente pe site-ul nostru si care pot fi montate la casa, intr-un spatiu industrial sau turistic. Beneficiezi de optiuni de racordare variate la o gama generoasa de sisteme de incalzire precum centrale termice pe lemne/gaz, seminee sau sobe, si care incorporeaza o tehnologie inovativa de fabricare a otelului inoxidabil si tubulatura completa, cu un raport calitate-pret atractiv si transport asigurat in Timisoara  si orasele aferente.