Gratare WEBER

Gratar pe gaz Spirit Classic E-210 + Regulator

115.6 cm
127 cm
61 cm
52 X 45 cm
Gaz
La butelie pe gaz.
8.8 kW
2
Aceste gratare sunt prevazute cu sistem electronic care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
46.4 kg
Negru
Otel, Inox, Portelan
Weber
Gratarul pe gaz Weber vine dotat cu dispozitiv aprindere electronica, sistem pentru eliminare grasime cu tavita si arzatoare de inalta performanta. Suport lateral pentru ca ustensilele de gatit sa fie la indemana. Gratarul are inaltime ideala pentru gatire, suport pe roti, ce ii ofera o deplasare usoara si masute laterale pliabile pentru lucru.
Reglaj temperatura
Gratar cu suport
Cadru cu roti
Da
1
Mese laterale rabatabile, roti directionale cu blocare, role antiintemperie, carlige pentru ustensile, spatiu depozitare, bare aromatizare emailate, termometru integrat, arzatoare inox.
1
Pana la 10 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Individual
160.1 x 127 x 81.3 cm
Gratarul pe gaz Weber Spirit E-210 Classic, este un gratar modern, usor de transportat si de manevrat, datorita dimensiuniilor acestuia si suportului cu roti din dotare, fiind ideal pentru gradina, terasa semi-deschisa sau chiar balcon. Gratarul functioneaza cu butelie de gaz si aprindere electrica, cu sistem crossover iar pentru un control optim al temperaturii, acesta dispune de butoane de reglaj al flacarii si termometru integrat. Gratarul vine accesorizat si cu bare de aromatizare emailate, ce fac ca utlizarea acestuia sa fie o experienta culinara deosebita.
Pret
3337, 00 Lei
Cantitate